Προβολή της Σύρου με "όχημα" το πολιτιστικό στοιχείο

  • Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019 - 13:49

Επιτυχημένη ως προς τη στόχευσή της αποδεικνύεται η προβολή της Σύρου στην ταξιδιωτική αγορά του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης ΕΟΤ BENELUX και προσωπικά της Διευθύντριας κυρίας Ελένης Σκαρβέλη, έπειτα από συνεννόηση με την MTC GROUP, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων συμπεριλήφθηκε σε ενημερωτικό newsletter που απεστάλη τον Αύγουστο σε σειρά Μέσων Ενημέρωσης και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Ήδη, τα πρώτα αποτελέσματα σε επίπεδο δημοσιότητας φάνηκαν από την πλατφόρμα Verkeersbeureaus.info (https://verkeersbureaus.info/nieuws/2019/09/02/142304-ontdek-de-mooiste-onontdekte-griekse-cycladen-eilanden/) με 3,6 εκατομμύρια αναγνώστες ετησίως, όπου , δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτιστικές δραστηριότητες του νησιού και γράφει:

«Από τις αρχές Μαΐου έως τον Οκτώβριο, το Σύρος CULTURE 2019 φέρνει μοναδικές, υψηλής ποιότητας εμπειρίες στην καρδιά των Κυκλάδων - συναυλίες μεγάλων μουσικών καλλιτεχνών, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις τέχνης και παιδικές εκδηλώσεις.

Εκτός από την οργάνωση αυτού του μεγάλου πολιτιστικού φεστιβάλ, η Σύρος είναι ένα πανέμορφο νησί που είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε, ακόμη και με τοπικές μετακινήσεις. Η Ερμούπολη είναι η πρωτεύουσα του νησιού και ήταν το πρώτο σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας τον 19ο αιώνα. Απόδειξη αυτού του ένδοξου παρελθόντος μπορεί να φανεί στα δημόσια κτίρια, στα νεοκλασικά σπίτια και στις όμορφες πλατείες».