Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Το MEGA στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2020 - 16:02

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Σύρου, το MEGA Channel και η εκπομπή «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» βρέθηκε στο νησί μας για γυρίσματα. To νέο μαγκαζίνο του MEGA, με παρουσιαστές την Αθηναΐδα Νέγκα και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 στις 10:00 το πρωί, περιλαμβάνοντας θέματα επικαιρότητας, γεγονότα που γίνονται αφορμή για συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, ανθρώπινες ιστορίες, προτάσεις για κοντινές και μακρινές αποδράσεις, ανταποκρίσεις από τα ελληνικά νησιά και από όπου αλλού χτυπάει η καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ευχαριστεί θερμά το MEGA Channel και τη δημοσιογράφο Εύη Αγγελίνα και τους τεχνικούς Δημήτρη Παπαλαζάρου και Νίκο Παπαγεωργίου της εκπομπής «ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ» για την επιλογή τους να είναι το νησί μας ένας από τους πρώτους σταθμούς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλει, επίσης, στο Cyclades24, στον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου, στον Χορευτικό Σύλλογο «Άρωμα Παράδοσης», στα εστιατόρια «Αλλού Γυαλού», «OraBaresto», «CIEL» και τους Νίκο Πρίντεζη (Πέρλα), Μπάμπη Δαλέζιο, Μάρκο Βουτσίνο, Γιώργο Ρούσσο και Μάρκο Τράκα.

Από Δευτέρα, λοιπόν, στις 10:00 όλοι Mega για τη Σύρο μας…