Απάντηση Πέτρου Μώτου στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

  • Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, 2021 - 18:59

Αξιότιμοι συνεργάτες, σε απάντηση όλων αυτών των κατηγοριών και των ψευδών στοιχείων που γράψατε στην ανακοίνωσή σας, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσετε να αμαυρώσετε την προσωπικότητά και το πολύχρονο έργο μου ως αντιδήμαρχος καθαριότητας, έχω να σας πω τα εξής:

Κάθε φορά που διαπίστωνα ότι ο συγκεκριμένος προϊστάμενος αποκομιδής και καθαριότητας έκανε ό,τι ήθελε εκείνος και έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να καθαρίζει χώρους γνωστών και φίλων του, τότε μόνο χρειάζονταν να επέμβω, προκειμένου να μην δυσφημίζεται η Ερμούπολη και η Σύρος γενικότερα.

Τα τηλεφωνήματα που ελάμβανα καθημερινά από αγανακτισμένους συμπολίτες μας για την πλημμελή καθαριότητα στις γειτονιές τους, ήταν αμέτρητα.

Όσο για τα μέλη του Σωματείου σας στο χώρο του αμαξοστασίου, εγώ τα είδα μόνο μια φορά κι αυτό για να υπερασπιστούν τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Ποτέ άλλοτε δεν χρειάστηκε να έρθετε και ούτε ποτέ διαμαρτυρηθήκατε εσείς και οι εργαζόμενοι για "την κακή συμπεριφορά μου".

Εγώ, νυχθημερόν, παραμελώντας την οικογένειά και τον εαυτό μου, είχα μοναδικό σκοπό να μη δυσφημίζεται ο τόπος μας και να είναι πάντα καθαρός.

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ρωτήσετε τους συμπολίτες μας.

Μετά τιμής

Πέτρος Μώτος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος