Η Διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης

  • Τρίτη, 14 Ιουνίου, 2022 - 16:20

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX πραγματοποίησε, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται τόσο από την πλευρά του μεγάλου χορηγού, της ΟΝΕΧ, όσο και από τη Διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να δώσει δυναμικό «παρών» και την επόμενη σεζόν.

Ο κ. Λειβαδάρας συνεχάρη θερμά την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1 κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Παράλληλα, δήλωσε ότι η ομάδα έχει κάνει το νησί μας υπερήφανο για τις εξαιρετικές της επιδόσεις διαχρονικά, ενώ προσέφερε ιδιαίτερη χαρά τα τελευταία δύο χρόνια κατακτώντας το LEAGUE CUP πέρυσι και το SUPER CUP φέτος. Αναφέρθηκε δε στην αξία της μεγάλης προβολής της Σύρου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Φοίνικα, τόσο το φίλαθλο κοινό που παραμένει κοντά της όλα αυτά τα χρόνια, όσο και όλοι οι τοπικοί φορείς και συμπολίτες μας, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχή πορεία της και να διαφημίζει το νησί μας σε όλη την Ελλάδα.