Σύρος: Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου ο Χάρης Βεκρής

  • Κυριακή, 20 Αυγούστου, 2023 - 11:53

Ο μέχρι πρότινος διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βεκρή :

Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για την περιφερειακή ενότητα Σύρου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Έχοντας αποδείξει έμπρακτα - ως ενεργός πολίτης - ότι πολλά μπορούμε να καταφέρουμε με επιμονή και συστηματική δουλειά, πιστεύω πως ως μέλος μιας ισχυρής και έμπειρης ομάδας θα μπορέσω να συμβάλω στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας, όπως είναι - ενδεικτικά - η διάσωση και αξιοποίηση της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς, η επίλυση του προβλήματος στέγασης γιατρών, εκπαιδευτικών και φοιτητών, η ενδυνάμωση του Νοσοκομείου μας, η μείωση του κόστους μετακίνησης των νησιωτών, η βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, η προστασία των φυσικών και πολιτισμικών μας πόρων.

Συστρατεύομαι λοιπόν, με την επιτυχημένη ομάδα «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» υπό τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια Σύρο ακόμα πιο μπροστά την επόμενη πενταετία.