Μετεκλογικό ευχαριστήριο μήνυμα του Άρη Ρώτα

  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, 2023 - 11:43

Μετεκλογικό ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο Άρης Ρώτας. Αναλυτικά αναφέρει:

"Αγαπητοί συμπολίτες,

Άλλη μία εκλογική αναμέτρηση ανάδειξης τοπικών αρχών του νησιού μας έφτασε στο τέλος της.

Στον νεοσύστατο συνδυασμό μας, οι πολίτες της Σύρου ανέθεσαν το καθήκον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέχεια ενός προγραμματικού λόγου, μακριά από μηχανισμούς και συμφέροντα.
Ζητήσαμε την ψήφο των συμπολιτών μας, όχι για να διαχειριστούμε το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, αλλά για να οδεύσουμε παρέα τον δρόμο της πολυεπίπεδης ανάπτυξης του νησιού μας, δηλαδή το δύσκολο δρόμο. Δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συμπολιτών μας και αυτό είναι προς διερεύνηση και συζήτηση.

Γνωρίζουμε ότι η εκλογική επιτυχία περνάει μέσα από μηχανισμούς, όμως εμείς θα επιμείνουμε στον προγραμματικό λόγο, μέχρι να πείσουμε την κοινωνία τόσο για την ανάγκη μεταβολής του μοντέλου ανάπτυξης του νησιού, όσο και για τις προθέσεις μας.

Είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν στο όραμά μας και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και να υποσχεθούμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ελέγχουμε τη νέα Δημοτική Αρχή και θα καταθέτουμε εποικοδομητικές προτάσεις για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Δεν θα πρέπει, επίσης, να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη του συνδυασμού, τους εθελοντές και φίλους, που έδωσαν με αυταπάρνηση τον εκλογικό αγώνα για την επιτυχία του συνδυασμού.

Υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων."