Μετεκλογικό ευχαριστήριο μήνυμα της Έφης Αναστασοπούλου

  • Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, 2023 - 16:27

“Πάλεψα με αξιοπρέπεια, γνώσεις, όραμα και με απαράμιλλη αγάπη για τη Σύρο, μέσα σε ένα συνδυασμό πολύ δυναμικό με συνυποψηφίους που κατείχαν θέσεις ευθύνης επί σειρά ετών”, αναφέρει, μεταξύ άλλων η Έφη Αναστασοπούλου στο μετεκλογικό μήνυμά της, στο οποίο ευχαρίστησε τους περίπου 900 κάτοικους της Σύρου, που την ψήφισαν την 8η Οκτωβρίου, για τις περιφερειακές εκλογές.

Διαβάστε το μήνυμα της Έφης Αναστασοπούλου:

Ένα υπέροχο και διδακτικό ταξίδι, το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, έφθασε στο τέλος του.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας!

Σχεδόν 900 άνθρωποι  με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και αυτό για εμένα είναι  ιδιαίτερα τιμητικό.Είμαι ικανοποιημένη και ευγνώμων από το αποτέλεσμα και τον αγώνα που έκανα με πολιτικό ήθος, πολιτική συνείδηση και εντιμότητα.

Πάλεψα με αξιοπρέπεια, γνώσεις, όραμα και με απαράμιλλη αγάπη για τη Σύρο, μέσα σε ένα συνδυασμό πολύ δυναμικό με συνυποψηφίους που κατείχαν θέσεις ευθύνης επί σειρά ετών.

Ήμουν η νεότερη υποψήφια του συνδυασμού, αλλά προσπάθησα να σταθώ με πυγμή και αποφασιστικότητα σε κάθε βήμα μου.

Έκανα μία καμπάνια καινοτόμα αποδεικνύοντας ποια είμαι, χωρίς να κατηγορήσω ποτέ κανένα, ενώ παράλληλα εισέπραξα την αληθινή αγάπη και τη στήριξη από ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμα μου και τους ευχαριστώ για αυτό ειλικρινά.Είδα βέβαια και κάποια άτομα που δεν με στήριξαν αλλά δεν πειράζει, εγώ θα πάω #mprosta.

Ωστόσο, καίριο ζήτημα αποτελεί και οφείλουμε να αναλογιστούμε ότι η αποχή ήταν σημαντική, καθώς σχεδόν το 48% απείχε από την εκλογική διαδικασία, κάτι που τόνιζα συνέχεια και προεκλογικά.

Εν κατακλείδι, εύχομαι ολόψυχα στον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Περιφερειάρχη μας πάντα επιτυχίες, να συνεχίσει ακάθεκτος το έργο του και στους εκλεγμένους από το συνδυασμό μας να υλοποιήσουν τα μέγιστα και όσα υποσχέθηκαν για το καλό της Σύρου μας, αλλά και συλλήβδην της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εγώ προσωπικά συνεχίζω την επαγγελματική, αλλά και την πολιτική μου πορεία, θα είμαι δίπλα στο νησί μου, υποσχόμενη ότι όποιος δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας χρειαστεί την βοήθεια μου σε ευρωπαϊκά προγράμματα θα προσπαθήσω να τον στηρίξω με όλες τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή και τη στήριξη σας !Θα είμαι δίπλα σας με ειλικρίνεια και σεβασμό .

Με εκτίμηση

Έφη Αναστασοπούλου