“Λουκέτο” για διάστημα ενός μήνα στις δημοτικές τουαλέτες της οδού Ανάφης στην Ερμούπολη Σύρου

Κλειστές λόγω συντηρήσεων με απόφαση Δήμου

Σε εργασίες συνολικής συντήρησης και αποκαταστάσεων στις τουαλέτες της οδού Ανάφης στο κέντρο της Ερμούπολης, προχωρά ο Δήμος, έχοντας βάλει προσωρινά… λουκέτο, για να κάνει τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Μικρών Έργων, Γιάννης Μαραγκός στην “Κοινή Γνώμη”, οι δημοτικές τουαλέτες, δυστυχώς έχουν περιέλθει σε κάκιστη κατάσταση, έχοντας δεχθεί “επιθέσεις” από άγνωστα πρόσωπα και κυρίως τις βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να χρειάζονται ιδιαίτερες συντηρήσεις.

Σπασμένα καζανάκια και κατεστραμμένος εξοπλισμός, σπρέι σε κάθε επιφάνεια των τοίχων, στις πόρτες αλλά και στους καθρέπτες, καθώς επίσης και άλλες μικρές ζημιές, οδήγησαν τη Δημοτική Αρχή να βάλει λουκέτο για έναν μήνα, έως ότου κάνει τις απαραίτητες συντηρήσεις.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαραγκός, οι τουαλέτες όταν ανοίξουν θα είναι προσβάσιμες στους πολίτες, ωστόσο, θα επιβληθεί ωράριο, ώστε τις βραδινές ώρες να αποτρέπονται καταστροφές. Προσπάθεια του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης θα είναι να εξετάσει αν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης καμερών εξωτερικά.