Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να δουν οι νεότεροι

Η αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού στο Κάτω Μάννα

  • Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:37

Μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες γιορτές στο νησί της Σύρου, που οι μεγαλύτεροι θυμούνται με νοσταλγία, επανέφερε έπειτα από 10 χρόνια ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα.

Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, ο δραστήριος Σύλλογος πραγματοποίησε την αναπαράσταση της Φάτνης, στον φωτειζόμενο Φοίνικα στο Κάτω Μάννα.

Μικρά και μεγάλα μέλη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Σιγάλα μετέδωσαν το χαροποιό και ελπιδοφόρο μήνυμα της γέννησης του Χριστού, το οποίο παραμένει διαχρονικό και ζωντανό ακόμη και σήμερα, την εποχή της τεχνολογίας, της συνεχούς πληροφόρησης αλλά και της λήθης, αποτελώντας τον φάρο όλων για ένα καλύτερο αύριο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Νικητίδου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σιγάλα, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα για τη μόνιμη συμπαράστασή του, αλλά και όλους τους ανθρώπους που προσέφεραν το δικό τους λιθαράκι για να γνωρίσουν και οι νεότεροι μια εκδήλωση – σταθμό στο χωριό του Μάννα.

Το «παρών» έδωσε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού η οποία συνεχάρη τους συντελεστές, ευχόμενη σε όλους «καλές γιορτές».