Καλοκαιρινή παρουσίαση παιδικών και εφηβικών τμημάτων των Ακροποδητί

Μία παραλία με «Αστέρια»

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια στο ανατολικό τμήμα της Ερμούπολης, οι μαθητές των τμημάτων Χιπ Χοπ και Σύγχρονου Χορού Εφήβων του Κέντρου Χορού & Παραστατικών Τεχνών Ακροποδητί παρουσίασαν μέρος της δουλειάς που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στην πανέμορφη και γραφική συνοικία των «Βαποριών» και θαύμασαν μικρούς και μεγαλύτερους χορευτές, οι οποίοι καλωσόρισαν το καλοκαίρι από την παραλία των «Αστεριών» με κέφι, ενθουσιασμό και μοναδικές φιγούρες που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων.

Ο δημιουργικός αέρας από τους «πνεύμονες» των Ακροποδητί και το αστείρευτο ταλέντο των παιδιών, που χρόνο με το χρόνο εξελίσσονται, αποδεικνύοντας ότι η ανάγκη για έκφραση είναι σπόρος που ανθίζει και καρποφορεί από τη μικρή κιόλας ηλικία αποτέλεσαν σταγόνες δροσιάς για το κοινό που χαίρεται πάντα να βλέπει την επαφή και την εξοικείωση της νέας γενιάς με την τέχνη.

Αμέσως μετά την παρουσίαση, ακολούθησε ανοιχτός αυτοσχεδιασμός με κίνηση και ήχο (open jam), στον οποίο συμμετείχαν όσοι το επιθυμούσαν.

Υπενθυμίζεται, ότι το Κέντρο Χορού Ακροποδητί διοργανώνει φέτος το 7ο Akropoditi DanceFest. Το Διεθνές Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 6 έως 19 Ιουλίου 2019 και περιλαμβάνει ενδιαφέροντα εργαστήρια, παραστάσεις χορού και θεάτρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και παράλληλες δράσεις σε δημόσιους χώρους