Το Φεστιβάλ Πάρου επιστρέφει «αλλιώς»

  • Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2020 - 06:10

Πιστό στο ραντεβού του με τους φίλους του είναι και φέτος το Φεστιβάλ Πάρου που με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού σχεδιάζει δράσεις με εναλλακτικό τρόπο, οι οποίες θα υλοποιηθούν κατά το διάστημα από τέλος  Ιουλίου έως και τον Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 31 Ιουλίου με τη διαδικτυακή συναυλία “Elly Loves Jazz” με την Έλλη Πασπαλά και τους Πέτρο Βαρθακούρη (κοντραμπάσο) και Τάκη Φαραζή (πιάνο), που θα εκπέμπει από την καρδιά της Παροικίας  με φόντο το τοίχος του Κάστρου.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Πάρκο Πάρου ένα ιδιαίτερο κονσέρτο  μουσικής  δωματίου με τα ξύλινα πνευστά  της Εθνικής  Συμφωνικής Ορχήστρας της  ΕΡΤ  στο Θέατρο Πάρκο Πάρου στη Νάουσα,  αφιερωμένη στα 250 χρόνια από την Γέννηση του Μπετόβεν, με τους Νίκο Δημητράτο (Φλάουτο), Βασίλη Πριόβολο (φαγκότο),  Άγγελο Πολίτη (κλαρινέτο) και Βικτόρια Κιαζίμη (πιάνο).

Στις 8 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η εγκατάσταση της εικαστικού Δήμητρας Σκανδάλη στον παλαιό οικισμό της  Παροικιάς και συγκεκριμένα στο Βόλτο του Κρίσπη όπου θα παραμείνει επισκέψιμη  για το κοινό για όλο το καλοκαίρι .

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πάρου θα ανακοινώνεται  κοντά στις ημερομηνίες πραγματοποίησης προσαρμοσμένο πάντα  στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν.

Ετικέτες: