Όλες οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού συγκεντρωμένες σε έναν ηλεκτρονικό οδηγό

Πρόγραμμα "Σύρος - Πολιτισμός 2021"

  • Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 - 07:53

Διαθέσιμο βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης που θα διεξαχθούν τους φετινούς καλοκαιρινούς μήνες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

«Έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαίου με την έκθεση «Καταγραφές» της ΛΙΖΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ στην Πινακοθήκη Κυκλάδων , το ξεχωριστό μας ταξίδι στον κόσμο της Τέχνης, της Ιστορίας και της Παράδοσης. 

Ένα ταξίδι Πολιτισμού που εγγυάται μοναδικές  στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Το φετινό μας πρόγραμμα «Σύρος – Πολιτισμός 2021» θα είναι στη διάθεση του κοινού σε ηλεκτρονική και όχι σε έντυπη μορφή, προκειμένου να επικαιροποιείται έγκαιρα και άμεσα σε περίπτωση αναγκαίων μεταβολών, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών.

Με αίσθημα ευθύνης για τη διασφάλιση της δημόσιας  υγείας, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις μας, προσκαλούμε κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν  σπουδαίες μουσικοχορευτικές , θεατρικές παραστάσεις, υπέροχες συναυλίες, τα καταξιωμένα φεστιβάλ μας, μοναδικές εικαστικές  εκθέσεις, σημαντικές  επετειακές εκδηλώσεις και άλλα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Περιμένουμε  όλους μικρούς και μεγάλους για να στηρίξουμε τον Πολιτισμό μας και για να «ντύσουμε» με τα πιο φωτεινά χρώματα την καθημερινότητά μας!»

Αλίκη Λεονταρίτη 

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

 

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το πρόγραμμα

https://www.syros-ermoupolis.gr/anakoinoseis/programma-politistikon-ekdiloseon-2021/