"Ανοίγει" από 8 Ιουλίου το Akropoditi DanceFest

  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 5 Ιουλ. 2017 - 7:31

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος –Πολιτισμός 2017», το Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας και το Χοροθέατρο Ακροποδητί σας προσκαλούν στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου στη Σύρο, από το Σάββατο 8 έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, για δύο εβδομάδες γεμάτες από εργαστήρια, παραστάσεις, βραδιές γνωριμίας, ανοιχτές παρουσιάσεις, διαλέξεις, Jams - ανοιχτούς αυτοσχεδιασμούς.

Το Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας και το Χοροθέατρο Ακροποδητί, μετά την ίδρυση του θεσμού «Φεστιβάλ Χορού – Akropoditi DanceFest» και την υλοποίηση ήδη τεσσάρων Φεστιβάλ στη Σύρο, και επιπλέον μετά τη σημαντική διάκριση του Χοροθεάτρου Ακροποδητί το Νοέμβριο του 2016, με το Βραβείο Χορού από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Χορού, διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου, που θα λάβει χώρα στη Σύρο, από τις 8 ως τις 21 Ιουλίου του 2017. Το Φεστιβάλ θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες (08 – 21/07/17) και σκοπό του έχει να καταστήσει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων έναν τόπο συνάντησης και πολιτιστικής ανταλλαγής ανάμεσα σε καταξιωμένους αλλά και νέους δημιουργούς σύγχρονων ομάδων χορού και χοροθεάτρου.

ü  Εργαστήρια Σύγχρονου Χορού, Partnering, Κλασικού Μπαλέτου, Αυτοσχεδιασμού και Σύνθεσης, Υποκριτικής - Θεάτρου, Φωνητικής Τέχνης , Ινδικού Χορού, Ακροβασίας, Μουσικής σύνθεσης στη Yoga, Skinner releasing technique, Σωματικού Θεάτρου, Performance - σκηνικής σύνθεσης για μουσικούς και σωματικούς performers.

ü  Δύο Ανοιχτές Διαλέξεις για τη διατροφή και το χορό για άτομα με κινητικές αναπηρίες

ü  Δύο δωρεάν, νέα, ειδικά Εργαστήρια:

·         Εργαστήριο δημιουργικού χορού για άτομα με και χωρίς κινητικές αναπηρίες από 18-48 ετών

·         Εργαστήριο Χορού Hip-Hop για παιδιά 10 – 11 ετών

ü  Διαλέξεις, Παρουσιάσεις και Jams από τους συμμετέχοντες και τους διδάσκοντες των Εργαστηρίων. Παραστάσεις από προσκεκλημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ανοιχτές δράσεις και εκδηλώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου γύρω από τη σύγχρονη έκφραση στο Χορό και στο Θέατρο.

Προπώληση Εισιτηρίων:

15 Ιουνίου - 7 Ιουλίου 2017, Δευτέρα-Παρασκευή, 19:00 - 21:00, στο Κέντρο Χορού Ακροποδητί 

Εισιτήρια παραστάσεων:

Σε βραδιά με μία παράσταση: 8€ κανονικό, 6€ μειωμένο*
Σε βραδιά με 2 παραστάσεις: 12€ κανονικό, 10€ μειωμένο*
Κάρτα για την 1η εβδομάδα: 35€ κανονικό, 25€ μειωμένο*
Κάρτα για την 2η εβδομάδα: 50€ κανονικό, 35€ μειωμένο*

*Συμμετέχοντες των Εργαστηρίων / Μαθητικό / Φοιτητικό / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/ ΑμεΑ

Πληροφορίες, Εισιτήρια Παραστάσεων, Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Εκδηλώσεων,  Δηλώσεις Συμμετοχής:

web: dancefest.akropoditi.gr

email: dancefest_akropoditi@outlook.com

fb: DanceFestAkropoditi

Τηλ.: 22810-80690 (Κέντρο Χορού)

Ετικέτες: