Εορταστικές εκδηλώσεις στη Σίφνο

  • Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2017 - 17:06

Ο Δήμος Σίφνου & η Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας σας προσκαλούν στην επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί για την έλευση του Νέου Έτους, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας (ώρα 10:00 π.μ.), στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου (κάτω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος).  Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο γραφείο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα.

Επίσης, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, ημέρα εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων, ο Δήμος Σίφνου & το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου σας προσκαλούν στις Καμάρες, στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων & κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας του Οικολογικού Συλλόγου Καμαρών “Η Μερόπη” και κεράσματα στο χώρο της “Κιβωτού των Ευχών”.

Τέλος, ο Δήμος Σίφνου, η Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας & η Τοπική Κοινότητα Αρτεμώνα σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου” για την ανταλλαγή ευχών, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, και τη βράβευση των σιφναίικων πρωτοχρονιάτικων καλάντων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του τέως Διευθυντή και του προσωπικού, που προσέφεραν επί σειρά ετών τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο μας.