Η Μήλος στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Ν. Τσελεμεντές"

  • Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:18

Το Δήμο Μήλου εκπροσώπησαν στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στη Σίφνο, ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και οι επιχειρηματίες εστίασης Μιχάλης Βαμβακάρης (εστιατόριο “Γλαρονήσια”) και Βασίλης Παπικινός (εστιατόριο “Αλευρόμυλος”).

Οι παραδοσιακές συνταγές της Μήλου, δια χειρός των δύο σεφ του νησιού μας, Μιχάλη και Βασίλη, απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τον πασίγνωστο σεφ και φίλο της Μήλου κ. Ηλία Μαμαλάκη, την κορυφαία σεφ και πρέσβειρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” για το 2019, κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αλλά και από όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια στους Διοργανωτές, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Έπαρχο κ. Νικόλαο Βενάκη, το Δήμαρχο Σίφνου  κ. Ανδρέα Μπαμπούνη και την ακούραστη και πάντα δημιουργική Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, κα Μαρία Ναδάλη.

Ευχαριστούμε τους συμπατριώτες μας: Γιάννη Μάλλη (φούρνος Άρτεμης), Μπάμπη Χαραλαμπάκη (τυροκομείο), Τσερώνη Στέλλα (Κιβωτό γεύσεων) για την προσφορά των Μηλέικων προϊόντων, τα οποία ήταν τα κεράσματα της Μήλου στη διοργάνωση.
Συγχαρητήρια στη Μηλέικη Αντιπροσωπεία, πάντα επιτυχίες! Και του χρόνου!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ