Το γιορτινό κλίμα μεταφέρεται σε κάθε γωνιά της Κέας

  • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, 2018 - 06:24

Θεατρικά δρώμενα, μουσικές εκδηλώσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές, κεράσματα και bazaar περιλαμβάνονται στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Κέας, ο οποίος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μαζί τις γιορτινές ημέρες και να μοιραστούν στιγμές χαράς και αλληλεγγύης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας διοργανώνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολικής μονάδας παιδικό εργαστήρι και την παράσταση «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη», με τη συμμετοχή γονέων και μαθητών. Το πρωί της επόμενης ημέρας, ο Σύλλογος περιμένει τους φίλους του στο Σκάκι με μουσική, χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εκπλήξεις, για να στολίσουν παρέα το δέντρο τους με στολίδια, κατασκευασμένα από τα παιδιά. Στις 18:30, το Μουσικό Εργαστήρι Κέας θα σκορπίσει γλυκές μελωδίες και χριστουγεννιάτικες νότες από το Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσσία.

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί ο στολισμός του καραβιού στην Κορησσία, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί bazaar στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης με σκοπό τη βελτίωση του εξοπλισμού του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Μεριάς για να παρακολουθήσουν μαζί μία παιδική ταινία και να απολαύσουν υπέροχες εκπλήξεις. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης κεράσματα, γιορτινό bazaar και δράσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Θεατρική παράσταση με μερικά από τα ομορφότερα παραμύθια των αδερφών Γκριμ θα παρουσιάσει ο θίασος του Σπύρου Φώτη το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκδηλώσεις γίνονται υπό τη διοργάνωση ή την υποστήριξη του Δήμου Κέας.