Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την 8η Μάρτη

  • Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:32

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, προσκαλεί φορείς, συλλόγους κ.λπ. που πρόκειται να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο της ημέρας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προβολή ταινιών μικρού μήκους, με θέμα την ισότητα των φύλων, στις προγραμματισμένες δράσεις τους. Οι ταινίες που θα παρουσιαστούν παρουσιάζουν γυναίκες που αντιμετωπίζουν ζητήματα μοναξιάς, δημιουργικότητας, βίας σε ιδρύματα και ενδοοικογενειακής βίας άλλα και ζητήματα που άπτονται της οικονομικής κρίσης και των δύσκολων εργασιακών σχέσεων, άλλοτε σε ένα σκληρό κι άλλοτε σε ποιητικό ή και χιουμοριστικό πλαίσιο.

 

Επισημαίνεται ότι:

  •  Υπάρχει δυνατότητα προβολής μίας ταινίας (ελάχιστη διάρκεια 13’) ή περισσοτέρων ταινιών (μέγιστη διάρκεια 2 ωρών).
  • Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (www.kethi.gr).
  • Τα αιτήματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν ακριβή στοιχεία (τόπος εκδήλωσης, ημερομηνία/ώρα, κλπ) και μπορούν να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kethi@kethi.gr) ή ταχυδρομικώς στο Κ.Ε.Θ.Ι. (δ/νση: Πινδάρου 2 -  Τ.Κ. 10671 – Αθήνα).

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο: 2103898022.

Ετικέτες: