Σύλλογος Φίλων Μουσικής

Ξεκινούν τα μαθήματα μουσικής στη Φιλαρμονική Ερμούπολης

  • Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

Καλωσορίζουμε την αρχιμουσικό κα Alice Labarche που επανήλθε στη θέση της μετά την πολύμηνη άδειά της, και ευχαριστούμε τον  αρχιμουσικό κ. Βύρωνα Γουδέλη που κάτω από δύσκολες συνθήκες κάλυψε με επιτυχία το κενό της διεύθυνσης την περσινή χρονιά.
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάνε  φέτος τα μαθήματα σε όλα τα μουσικά όργανα της φιλαρμονικής και ευχόμαστε σε παλιούς και νέους μαθητές καλή, μουσική χρονιά.

Η συνεχής  και αγωνιώδης προσπάθεια που καταβάλλεται από μεριάς του Δήμου, μέσω της  αντιδημάρχου Πολιτισμού κ Μενδρινού  Θωμαής ,  για την  αντιμετώπιση των  προβλημάτων της Φιλαρμονικής, και  η καλή συνεργασία του Δήμου με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σύρου έχει  συγκινήσει ανθρώπους με καλλιτεχνικές ευαισθησίες, να συνδράμουν οικονομικά  το Σύλλογο, η συμβολή του οποίου έχει ως αποτέλεσμα, να ξεπερνιούνται, μεταξύ άλλων, δυσκολίες, που τυχόν παρουσιάζονται στη λειτουργιά της Φιλαρμονικής.
Πριν την έναρξη των μαθημάτων και βλέποντας τις καλές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, πρώτοι συνοδοιπόροι του αγώνα μας για τη μουσική εκπαίδευση των μαθητών της Φιλαρμονικής βρίσκονται, η κυρία Δέσποινα Παρασκευαΐδου, που αποφάσισε πριν καν της ζητηθεί να προσφέρει στο Σύλλογό μας 2.000 € και το Ίδρυμα «Αντώνιος Εμμ. Κομνηνός», το οποίο προσφέρει 1.800 €. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή τους. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν άμεσα για τη συντήρηση των μουσικών οργάνων της φιλαρμονικής, που  χρησιμοποιούνται  από τους μαθητές της.
 
Κλείνοντας, ας ευχηθούμε δύναμη σε όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να γίνει πραγματικότητα η ίδρυση Mουσικής Σχολής στην πόλη μας. Κι αν κάποιοι από σας κρίνουν πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν μαζί μας, τους καλούμε να γίνουν μέλη μας καταβάλλοντας ως  ετησία συνδρομή  το ποσό των 20€.  ((e-mail: musicsyros@gmail.com, τηλ 6942028726, 22810-89317, 22810-79736)