Άννα Βίσση: Συναυλία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στη Σύρο

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στον Πολιτιστικό Χώρο "Μάνος Ελευθερίου"
  • Δευτέρα, 25 Ιουνίου, 2018 - 15:08

Με το Συριανό κοινό θα συναντηθεί για πρώτη φορά η αγαπημένη Άννα Βίσση, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της, σταθμό της οποίας θα αποτελέσει και η Ερμούπολη.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, η απόλυτη Ελληνίδας σταρ μαζί με την «χρυσή» 13μελή μπάντα της θα εμφανιστεί στον Πολιτιστικό Χώρο «Μάνος Ελευθερίου», όπου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και έρωτα με όλες της τις παλιές και νέες επιτυχίες.

Τραγούδια διαχρονικά που αγαπήσαμε όλοι, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, Pop, Rock, μπαλάντες αθάνατες και κλασσικά λαϊκά τραγούδια που έγραψαν στον χρόνο την δική τους ιστορία θα ακουστούν με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και με το γνωστό ταπεραμέντο της σε ένα show «εμπειρία».

Η Άννα αυτό το καλοκαίρι θα απογειώσει για άλλη μια φορά το κοινό που την αγαπά και την τιμά πάντα.

Τη συνοδεύουν 11 μελής ορχήστρα και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μινδρινού.

Σημειώνεται ότι, στο παρελθόν είχαν γίνει ξανά συζητήσεις για την πραγματοποίηση συναυλίας της Άννας Βίσση στη Σύρο, οι οποίες φέτος ευοδώθηκαν, δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2018».

Η ενοικίαση του Πολιτιστικού Χώρου «Μάνος Ελευθερίου» στην εταιρεία παραγωγής «Galaxias live productions» θα τεθεί προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου – Ερμούπολης.