«Ονειρική» εμφάνιση της Χορωδίας Μυκόνου στην Αθήνα

Την «Οδό Ονείρων» του μεγάλου μας μουσουργού Μάνου Χατζιδάκι παρουσίασε στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Αθηναίων η Χορωδία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής Μυκόνου.

Μετά την επιτυχία της παράστασης σε Μύκονο και Σύρο, τα μέλη της χορωδίας αποθεώθηκαν από το ένθερμο κοινό της Αθήνας, που είχε την ευκαιρία να θυμηθεί αγαπημένα τραγούδια όπως «Η μαύρη Φορντ», «Οι αδελφές Τατά» και «Ο ηθοποιός», αλλά και να ακούσει κείμενα των Εδουάρδο Γκαλεάνο, Ανδρέα Λασκαράτου, Βάλιας Τσιριγώτη και αποσπάσματα από το περιοδικό «Το μπουκέτο, εβδομαδιαία εικονογραφημένη επιθεώρησις 1924».

Τη Χορωδία διηύθυνε η βιολονίστα Τίνα Ψαλίδα, η οποία «έντυσε» μουσικά την παράσταση μαζί με τους Μπάμπη Αμοιρίδη (κιθάρα) και Οδυσσέα Κωνσταντόπουλο (πιάνο). Τα θεατρικά δρώμενα επιμελήθηκε η κ. Εύα Νικηφόρου.

Η ομάδα ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά που πάντα προωθεί τις δράσεις της, τον αντιπρόεδρο του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου Γιώργου Μπουγιούρη για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της παράστασης στην Αθήνα, την ΚΔΕΠΠΑΜ, τον Δήμο Αθηναίων και το προσωπικό του Θεάτρου για τη θερμή υποδοχή.