Επιμελητήριο Κυκλάδων

Πρόσκληση στο 4ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου

  • Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2019 - 14:04

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» που διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 1 Ιουλίου, και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 6 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα οι προγραμματισμένες συναυλίες είναι οι παρακάτω: 2/7/2019: Τοπικό 5μελές σχήμα «Λαϊκό Σεργιάνι», Πιάτσα-Άνω Σύρος 3/7/2019:

Ο δεξιοτέχνης Παναγιώτης Στεργίου με την ορχήστρα του, Παραλία Φοίνικα 4/7/2019: Ισραηλινό σχήμα Perach Adom, Έπαυλη Τσιροπινά 6/7/2019: Λάκης Ορφανίδης-Αιμιλία Γαλιάτσου, Έπαυλη Τσιροπινά Παράλληλα θα διεξαχθούν σεμινάρια-διαλέξεις από τον σολίστα και δάσκαλο Παναγιώτη Στεργίου, ενώ θα συνεχιστούν έως το Σάββατο και οι δύο εκθέσεις στην αίθουσα Βάτη. Αναλυτικά για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών (ώρα έναρξης, χώρος διεξαγωγής, εισιτήρια) μπορείτε να ενημερωθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο στο e-kyklades.gr, στη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού empneusi.gr/. 

Ακύρωση 

Το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου ανακοινώνει ότι εξαιτίας της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ για την Τετάρτη 3/7/2019 η προγραμματισμένη για τις 5/7/2019 συναυλία του σχήματος «Τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου Λέσβου» ακυρώνεται λόγω αδυναμίας μετακίνησης του σχήματος από τη Λέσβο και εύρεσης εναλλακτικού τρόπου μετάβασης στη Σύρο.
Το πρόγραμμα των υπολοίπων ημερών θα διεξαχθεί κανονικά.
Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο bit.ly/302IyOY και στη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook.