Ο Δημήτρης Μπάσης ενθουσίασε το κοινό της πρωτεύουσας των Κυκλάδων με ένα ποιοτικό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα

Καράβι το φεγγάρι στη Σύρο κύλησε

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών παρουσίασε στη Σύρο ο αγαπημένος ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης, καταφέρνοντας με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και με ανανεωτική διάθεση να μαγέψει και να ξεσηκώσει κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Έναν σχεδόν μήνα μετά το υπέροχο αφιέρωμα της Ορχήστρας των Κυκλάδων στο μουσικό έργο του Μάνου Ελευθερίου, η πλατεία Μιαούλη πλημμύρισε και πάλι από κόσμο, ο οποίος έσπευσε να απολαύσει έναν γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή, που για περισσότερο από δύο δεκαετίες συνομιλεί με το κοινό, έχοντας ως μέσο το καλό ποιοτικό τραγούδι.

Σημειώνεται πως, ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα live cd για τα 20 χρόνια παρουσίας του. Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της επετειακής συναυλίας του που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μια συναυλία γιορτή με αγαπημένους φίλους- συνοδοιπόρους στη μουσική του διαδρομή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που διακρίνεται για το πάθος και την αυθεντικότητά του, βρέθηκε και πάλι στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να προσφέρει ένα ποιοτικό και παράλληλα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες που έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό των ακροατών («Σπασμένο Καράβι», «Η ζωή», «Ψίθυροι Καρδιάς» κ.α.).

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2019» και ήταν η τελευταία εκδήλωση επί θητείας της αρμόδιας Αντιδημάρχου Θωμαής Μενδρινού, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον Δημήτρη Μπάση που συμπεριέλαβε τη Σύρο ανάμεσα στους καλοκαιρινούς σταθμούς του.