Στην επόμενη φάση του "The Voice" η Ελπίδα Γαδ

  • Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2019 - 16:39

Μόδα δεν είναι ούτε η ανάδειξη ενός  ταλέντου, αλλά ούτε η εκδήλωση αγάπης προς έναν άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου του, κάνοντας παράλληλα περήφανο τον τόπο σου. Έτσι, η Σύρος συνεχίζει να καμαρώνει για ένα δικό της παιδί, που αποδεικνύει πως και "Φωνή" έχει, αλλά και "άστρο".

Έχοντας πίσω της μία εκπληκτική ερμηνεία στα Blind Auditions του μουσικού διαγωνισμού, που άφησε άφωνους τους κριτές, αυτή τη φορά, με την καθοθήγηση της τηλεοπτικής της "μέντορα", Ελεονώρας Ζουγανέλη, η Ελπίδα από τη Σύρο κατέπληξε για ακόμη μία φορά κριτές και κοινό, τραγουδώντας το τραγούδι "Θάλασσα (Αποχαιρετισμός)" του Κώστα Μουντάκη στο πρώτο «Knockοut».

Η ερμηνεία της Συριανής τραγουδίστριας, για την οποία μίλησαν με τα καλύτερα λόγια οι κριτές του "The Voice", εξασφάλισε την παρουσία της και στη φάση των Battles και την παραμονή της στο παιχνίδι.

Στο πλευρό της Ελπίδας βρέθηκαν καλοί της φίλοι, οι οποίοι έφεραν Συριανό "αέρα" στα πλατό του ΣΚΑΪ και την υποστήριξαν από τις εξέδρες στο κοινό.
 

Ετικέτες: