Συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σύρου στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

  • Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:11
  • /   Eνημέρωση: 4 Δεκ. 2019 - 7:41

Σας ενημερώνουμε, ότι η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου υπό την διεύθυνση του Μαέστρου και Προέδρου του Ιωάννη Αργυρίου και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, συμμετείχε με Εκκλησιαστικό πρόγραμμα στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, το οποίο έλαβε χώρα από 26 Νοεμβρίου, έως 1 Δεκεμβρίου 2019.

Στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, συμμετείχαν 28 Χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνολικό αριθμό περίπου 700 Χορωδών.

Η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σύρου καταχειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου MOUZAKI PALACE στο Μουζάκι Καρδίτσας, το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019.

Επίσης, την επόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, το ανδρικό τμήμα της Χορωδίας, που αποτελεί την Πολυφωνική Χορωδία του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Σύρου, έψαλλε κατά την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη της Καρδίτσας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η Μικτή Χορωδία θα αποδώσει μέρος του προγράμματος του ανωτέρω Φεστιβάλ, κατά την ετήσια Πνευματική Μουσική Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου που λαμβάνει χώρα επί την εορτή του Αγίου Νικολάου Πολιούχου Σύρου στις 6 Δεκεμβρίου 2019 το βράδυ, στον ομώνυμο Καθεδρικό Ναό.