Ετήσια μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου

  • Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2020 - 11:04

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών πραγματοποιήθηκε η ετήσια μαθητική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

         Στην αρχή της εκδήλωσης η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κ. Αικατερίνη Σαβίνο έκανε αναφορά στο σημαντικό καλλιτεχνικό έργο που επιτελείται και αμέσως μετά  πήρε σειρά η παιδική χορωδία του Ωδείου υπό την διεύθυνση της κ. Κωνσταντίνας Ανδρεάκου.

         Στη συνέχεια μαθητές του Ωδείου απέδωσαν μουσικά κομμάτια για πιάνο και κιθάρα από το ελληνικό αλλά και το διεθνές κλασικό ρεπερτόριο ενθουσιάζοντας το μουσικόφιλο κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Μεγάρου.

        Την μαθητική συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ν. Αιγαίου και Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου κ. Κώστας Μπιζάς,  η Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Δώρα Σαρρή Παπακυρίλλου, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης και μέλη του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η μαθήτρια του Ωδείου μας Μαρουλία Μπιζά.

        Η εκδήλωση έκλεισε με ρεσιτάλ βιολιού από τον δεξιοτέχνη μουσικό Νίκο Χατζόπουλο και συνεργάτες του που απέδωσαν έξοχα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

        Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους όσους εργάστηκαν με ζήλο και μεράκι για την επιτυχία αυτής της όμορφης εκδήλωσης, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λευκών κ. Ιωάννη Κονταράτο που πρόθυμα μας διέθεσε τον χώρο, τον Πρόεδρο του Μ.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών κ. Απόστολο Παντελαίο που επιμελήθηκε την φροντίδα της αίθουσας καθώς και το πολυπληθές κοινό που ανταποκρίθηκε και χάρισε με το ζεστό του χειροκρότημα αξέχαστες στιγμές στους μαθητές και εκκολαπτόμενους μουσικούς του Δημοτικού μας Ωδείου.