"Λευκή" Μελίνα στο κέντρο της Ερμούπολης

Στην τρίτη κατά σειρά γιορτή του εμπορικού κόσμου της Ερμούπολης έδωσε το «παρών» η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Εκτός από τα κεράσματα και τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων, τα παιχνίδια το face painting για τα παιδιά, αλλά και τη live εκπομπή από τον Empneusi 107 FMM με τους Γιάννη Δεναξά, Ρούλα Ξανθάκη και Γιώργο Βιδάλη, μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του νησιού.

Η 3η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε και αυτό το καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου απογειώθηκε ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί της Σύρου, με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της στον Πολιτιστικό Χώρο «Μάνος Ελευθερίου».

Η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και τη δυναμική σκηνική παρουσία χαιρέτισε το κοινό του νησιού, υπενθυμίζοντας το ραντεβού τους την προσεχή Τρίτη 23 Αυγούστου στο συναυλιακό χώρο της Ερμούπολης.  

Ενθουσιασμένη τόσο από τις ομορφιές του κοινού, όσο και από την αγάπη των κατοίκων της, οι οποίοι την αγκάλιασα θερμά από την πρώτη κιόλας στιγμή, φωτογραφήθηκε με τους φίλους της, ενώ απαθανάτισε με το κινητό της τη μεγάλη «αγκαλιά» που της επιφύλαξαν, κοινοποιώντας την ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Selfie και θερμοί εναγκαλισμοί «έσπασαν» τα ρολόγια στο κατάμεστο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης υπό τους ήχους γνωστών επιτυχιών της ερμηνεύτριας που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο της Οδού Πρωτοπαπαδάκη.