Χορός και τραγούδι με θέα τη θάλασσα

Στον μόλο του Γαλησσά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην 12ετή ιστορία της, η Νησιώτικη Βραδιά του Καλλιτεχνικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά «Ο Άγιος Στέφανος».

Παρά την πληθώρα των μουσικών εκδηλώσεων που το βράδυ της Κυριακής, διεξάχθηκαν παράλληλα σε διάφορα σημεία του νησιού, η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου «αγκαλιάστηκε» θερμά από κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με θέα τη θάλασσα.

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μάριος Βουτσίνος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, Γιάννης Βουτσίνος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με νησιώτικα τραγούδια και όχι μόνο από τους Ελπίδα Γαδ, Μέμη Ροσσολάτο και Κώστα Φιλίππου.

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν η Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία κάλυψε τα έξοδα της ορχήστρας.

Σημειώνεται ότι, για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, απαγορεύτηκε σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων η κυκλοφορία των οχημάτων στην  παραλιακή οδό Γαλησσά και συγκεκριμένα από το ύψος του ξενοδοχείου «DOLPHIN ΒΑΥ» έως τον μόλο, από τις 12:00 έως και τις 02:00 της 13ης Αυγούστου 2018.

«Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χαιρόμαστε που φέτος, πραγματοποιήσαμε τη βραδιά σε έναν διαφορετικό χώρο, ο οποίος επέτρεπε στους επισκέπτες να καθίσουν και να χορέψουν πιο άνετα», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του Συλλόγου, Στέφανος Βακόνδιος.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, η πρόεδρος του «Αγίου Στέφανου», Νικολέτα Βακονδίου, η οποία βρίσκεται στην κεφαλή του Συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.