Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τη συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή

Ο Ν. Μαριάς στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

  • Τρίτη, 15 Μαΐου, 2018 - 15:24

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο με σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων με φορείς του νησιού, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κόμματος «Ελλάδα-Ο Άλλος Δρόμος», κ. Νότης Μαριάς, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων το Σάββατο 12 Μαΐου.

Στη συνάντηση από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Ρούσσος, η Γενική Γραμματέας, κα. Αλοϊσία-Άννα Βακονδίου, η Διευθύντρια, κα. Έλενα Δημακοπούλου και ο Ειδικός Συνεργάτης, κ. Κωνσταντίνος Βάλβης, ενώ τον κ. Μαριά συνόδευε η κα. Σοφία Βαρθαλίτου.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης έγινε παρουσίαση του έργου, των υποδομών και των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, καθώς και αναφορά στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις των Κυκλάδων. Από την πλευρά του, ο κ. Μαριάς παρουσίασε τις βασικές προτάσεις του κόμματός του. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή με σκοπό την προώθηση των συμφερόντων των Κυκλαδιτών επιχειρηματιών τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου αυτό είναι εφικτό.