Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – Sup

Αγώνας με υψηλό τεχνικό και διοργανωτικό επίπεδο

Άλλη μια Ναυταθλητική διοργάνωση του ΝΟ Σύρου με την επωνυμία  «1ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – SUP» έληξε με απόλυτη επιτυχία.  Επτά ( 7 )  Όμιλοι έλαβαν μέρος σε έναν Διασυλλογικό Αγώνα  με υψηλό  Τεχνικό και Διοργανωτικό επίπεδο. Κριτές και διαιτητές ορισμένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ και SUP  τέλεσαν τους αγώνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σύμμαχος ο τέλειος καιρός για αγώνες  αυτού του είδους. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και των Αθανασίου Αλέξη Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου και  Δούναβη Γιώργου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης τη Διοργάνωση τίμησαν ο Υπολιμενάρχης Σύρου κ.Τσιώλης Σεραφείμ, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας  Άνω Σύρου Ξανθάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΟΚ Κασιώτης Κώστας και τα μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Σύρου Παπουτσάς Τάκης.

Η ανακοίνωση του Ομίλου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το συνδιοργανωτή ΝΟΠΟΚ για την αμέριστη και ουσιαστική βοήθεια του στο «στήσιμο» της διοργάνωσης, τους επιχειρηματίες του Κινίου για τις εκπτώσεις που προσέφεραν στους φιλοξενούμενους που συμμετείχαν στον αγώνα.

Το παρών για άλλη μία χρονιά έδωσε το τμήμα Ναυαγοσωστών με επικεφαλής  την Κανακάρη Ελπίδα καθώς και το τμήμα Αυτόνομων Δυτών με επικεφαλής τον Πρίντεζη Αντώνη και την Σίου Ιωάννα, οι οποίοι φρόντισαν επιμελώς για την ασφάλεια των μικρών αθλητών της διοργάνωσης.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την σταθερή και διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αλλά και του Δήμου Σύρου Ερμούπολης σε όλες τις Ναυταθλητικές εκδηλώσεις του Ν.Ο. Σύρου.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες του Καγιάκ και της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας υπήρξαν 160 συμμετοχές.

Επόμενη συνάντηση στο «2ο Κύπελλο Αγώνων Αιγαίου Καγιάκ – SUP» τον Μάη ή τον Οκτώβρη 2019».

Συμμετέχοντες Όμιλοι:

Αθλητικό Σύλλογος Sup – Ηρακλείου

Ναυταθλητικός όμιλος «Άγιος Νικόλας», Ζαρλί-Γυάλας-Σαλαμίνας

Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος «Σαλαμίνα»

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ναυτικός Όμιλος Λίμνης Εύβοιας

Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος

Ναυτικός Όμιλος Σύρου