Δήμος Άνδρου

Εκπροσώπηση της Άνδρου στην International Tourism Expo στην Αθήνα

  • Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:28

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού ως τουριστικού προορισμού, η Άνδρος «ταξιδεύει» στην Αθήνα, στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, που διοργανώνεται 7-9 Δεκεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo.

Ο Δήμος Άνδρου μαζί με άλλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Επικεφαλής της αποστολής που εκπροσωπεί τον Δήμο Άνδρου είναι η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα Ελένη Πολίτου, η οποία συνοδεύεται από επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού, και μαζί θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένα ραντεβού με Tour Operators

Φέτος, μέρος της πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο #My_Andros των Greek Instagramers θα διακοσμεί όλο τον διάδρομο και την είσοδο της αίθουσας, όπου θα γίνονται οι συναντήσεις με τους Tour Operators. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Άνδρου. Σκοπός της συμμετοχής στην έκθεση, είναι να προβληθεί το τουριστικό μεγαλείο του νησιού, αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, την παράδοση και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Άνδρος και την καθιστούν ιδανικό προορισμό.

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνοντας και άλλες τουριστικές αγορές, θεματικές και γεωγραφικές, στοχεύοντας, πλέον, στη διεθνή τουριστική αγορά. Να σημειωθεί ότι «τιμώμενη χώρα» είναι ο Λίβανος, με ευρύτατη συμμετοχή πολλών λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο, αλλά και τον εξερχόμενο τουρισμό. Άλλωστε, ο Λίβανος αποτελεί μια νέα, αλλά σταθερά ανερχόμενη αγορά για τη χώρα μας.