Προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού Διακήρυξη αριθμ. 2/ΠΔΕ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

& ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

2η Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

& ΑΙΓΑΙΟΥ Γ.Ν.Σ.

«ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΙΟ»

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ερμούπολη, 2-4-18

Αριθ. Πρωτ: 3659

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 2/ΠΔΕ2017

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» έχοντας υπόψη τις κείμενες διατάξεις, καθώς και την απόφαση 127/29-3-18 του Διοικητικού Συμβουλίου του,

προκηρύσσει

ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, για την ανάδειξη αναδόχου, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια & εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (Επιδαπέδια φυγόκεντρο ασκών αίματος, Ψυγείο συντήρησης μονάδων αίματος, Ανακινητήρα αιμοπεταλίων με θάλαμο συντήρησης, Αναπνευστήρες μονάδας (2) και Μόνιτορ κάρδιο κυκλοφοριακής παρακολούθησης μονάδας (3))CPV 33100000-1 προϋπολογιζόμενης δαπάνης 108.000,00€ με Φ.Π.Α. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του ΠΔΕ (αριθ. ενάριθ. έργου 2017ΣΕ09100021).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: Τετάρτη 25-4-18 και ώρα 23:59μ.μ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη 2-5-2018 και ώρα 13:30 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό παρέχεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, συνεταιρισμούς, ενώσεις προμηθευτών ή κοινοπραξίες αυτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά. Οι ανωτέρω απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.- Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία εγγραφής.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας από την διακήρυξη δαπάνης για τα προσφερόμενα είδη χωρίς τον Φ.Π.Α.. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης ορίζεται στο ποσοστό 5% δίχως να υπολογίζεται ο Φ.Π.Α.

Διευκρινήσεις και απαντήσεις των ερωτημάτων που θα προκύψουν θα παρέχονται μόνο μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας του ΕΣΗΔΗΣ.

Το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στο www.vardakeio.gr, όπου παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση, καθώς και στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr 4 Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. α/α συστήματος «56192, 56194».

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν. ΣΥΡΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Αριθμός Φύλλου: 
4849