Περίληψη Ανακοίνωσης υπ' αριθ. ΣΟΧ 2/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Χολαργός, 05/09/2018

ΑΠ: 1832513

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2018

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ»

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων (εβδομήντα (70) Δασολόγων και τριάντα (30) Δασοπόνων), πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Δ/νσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που εδρεύουν ανά την επικράτεια.

Τα απαιτούμενα προσόντα (κύρια, Α και Β επικουρίας), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά και οι πίνακες με την έδρα, την ειδικότητα τη διάρκεια της σύμβασης και τον αριθμό ατόμων, όπως και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων παρουσιάζονται αναλυτικά στην Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2018 που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο (www.ktimatologio.gr) στην ενότητα «Νέα / Ανακοινώσεις» και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών και μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 μέσα σε προθεσμία 20 ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας περίληψης στις τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της σύμφωνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2018 εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του Φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της ανακοίνωσης στο νομό που αυτή θα δημοσιευτεί ή αναρτηθεί τελευταία σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί μετά και την τελευταία δημοσίευση/ανάρτηση κατά τα ανωτέρω.

Η αίτηση υποβάλλεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, Μεσογείων 288, Χολαργός Τ.Κ. 155 62.

Ο Πρόεδρος

ΒΥΡΩΝΑΣ ΝΑΚΟΣ

Αριθμός Φύλλου: 
4970