Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Άνδρου για το έτος 2022

ΑΔΑ: Ω5ΜΦΩΨΙ-Ψ50

22PROC010531055 2022-05-11

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 1/2022

Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Άνδρος, 11/5/2022

Α.Π.: 4425

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Δήμαρχος Άνδρου, προκηρύσσει ηλεκτρονικό δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Άνδρου για το έτος 2022», με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης, την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά τιμής.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.

Η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους του Δήμου Άνδρου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 92.414,72€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 74.528,00€, ΦΠΑ: 17.886,72€).

Οι υπηρεσίες κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 92332000-7 «Υπηρεσίες λουτρικών εγκαταστάσεων παραλιών»..

Τόπος παροχής των υπηρεσιών: Δήμος Άνδρου (NUTS: EL422) (Παραλία Άγιος Πέτρος και Παραλία Χρυσή Άμμος Δημοτικής ενότητας Υδρούσας).

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο της υπηρεσίας, όπως αυτή αναφέρεται ανωτέρω. Η προσφορά/προσφορές, επί ποινή αποκλεισμού, πρέπει να καλύπτουν όλα τα είδη και τις ποσότητες.

Δικαιούμενοι συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

2. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

3. Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον.

9. Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δύο (2) μηνών από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών.

10. Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL): μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου, στη διεύθυνση: www.andros.gr στην διαδρομή : ΔΗΜΟΣ - ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:www.promitheus.gov.gr

Διαδικτυακός Τόπος υποβολής προσφορών

Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (Συστημικός Αριθμός: α/α 160750)

Καταληκτική Ημερομηνία λήξης Υποβολής προσφορών 3/6/2022 Ώρα 15:00

Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών 9/6/2022 Ώρα 15:00

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε 4 μήνες από την υπογραφή της, έως 30/9/2022.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσει η έναρξη του Ναυαγοσωστικού έργου, ο ανάδοχος θα πληρωθεί για το χρονικό διάστημα από την ανάληψη των υπηρεσιών (υπογραφή σύμβασης) έως και 30/9/2022.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, σύμφωνα με το άρθρο 2.2.2. της Διακήρυξης.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του άρθρου 2.4.5 της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 2/9/2022, άλλως η προσφορά απορρίπτεται.

Όλες οι επικοινωνίες σε σχέση με τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας σύναψης της σύμβασης, καθώς και όλες οι ανταλλαγές πληροφοριών, ιδίως η ηλεκτρονική υποβολή, εκτελούνται με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης HYPERLINK «http://www.promitheus.gov.gr/»www.promitheus.gov.gr

Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί η συγκεκριμένη σύμβαση και έχει ή είχε υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημία από εκτελεστή πράξη ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής δικαιούται να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της ΑΕΠΠ κατά της σχετικής πράξης ή παράλειψης της αναθέτουσας αρχής με τη διαδικασία και εντός των προθεσμιών που προσδιορίζονται στο άρθρο 3.4 της διακήρυξης

Λεπτομέρειες των όρων διακήρυξης δίνονται στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (αρμόδιος υπάλληλος Μιχαήλ Γρηγόρας, τηλ. 2282360225, fax 2282023766, email: ty@andros.gr)

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡ. 93/2022

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Αριθμός Φύλλου: 
5875