Καθαρισμός παραλιών Δήμου Κέας 2022-2023

ΑΔΑ: 6ΩΓ2ΩΕΔ-6ΛΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ

Αρ. Πρωτ.: 3039/27.06.2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

“ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ 2022 - 2023”

Η Δήμαρχος Κέας

Προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ 2022 - 2023», συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 39.835,69 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης και για ένα (1) έτος.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού και υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00.

Προσφορές γίνονται δεκτές για το σύνολο των εργασιών της υπηρεσίας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:30.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Όλες οι επικοινωνίες καθώς και όλες οι ανταλλαγές πληροφοριών, ιδίως η ηλεκτρονική υποβολή, εκτελούνται με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος. Αιτήματα παροχής πληροφοριών υποβάλλονται από πιστοποιημένους οικονομικούς φορείς-χρήστες του ΕΣΗΔΗΣ, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τα τεύχη του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr. του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), ενώ το πλήρες τεύχος της διακήρυξης, διατίθεται ακόμα σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Δήμου Κέας www.kea.gr, όπου παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κέα, 27/06/2022

Η Δήμαρχος Κέας

Ειρήνη Βελισσαροπούλου

 

Αριθμός Φύλλου: 
5904