ΚΔΕΠΑΠ

Τουρνουά ακαδημιών προς ενίσχυση των παιδιών της Μάνδρας

  • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:45

Μέσω του Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου επιζητούμε να βλέπουμε χαρούμενα προσωπάκια παιδιών. Γι αυτό ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.(με την Αθλητική της Επιτροπή) και τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, σαν πρεσβευτές του παιδικού ποδοσφαίρου αισθανόμαστε την υποχρέωση να δείξουμε έμπρακτα αγάπη και αλληλεγγύη.

Δεν είναι μόνο οι αγώνες που έχουν σημασία, αλλά αυτό που έχουμε εισπράξει τόσα χρόνια μέσα από το Τουρνουά Ακαδημιών είναι πως το ποδόσφαιρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους μέσα από το χαμόγελο των παιδιών.

Δυστυχώς οι καταστροφικές πλημμύρες που τρόμαξαν τα παιδιά στην Μάνδρα Αττικής είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το χαμόγελο να παγώσει για λίγο.

Γι’ αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Eugenios Gerads Soccer Camp να μαζέψει παιχνίδια  με σκοπό να ξανανθίσει το χαμόγελο σε 1.000 παιδιά περίπου .

Η ευτυχία και η διασκέδαση έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Όλοι μαζί θα δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι στο οποίο θα μας έχουν συμπαίκτες. 

Έτσι οργανώνουμε στο πλαίσιο του Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου αγώνες από τις 13:00-15:00 με σκοπό να μαζέψουμε παιχνίδια

και μπάλες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων τα οποία θα προσφέρουμε με μεγάλη χαρά στα παιδιά της Μάνδρας. Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους μικρούς μας φίλους .

Τι καλύτερο από το να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε παιδιά…

Το Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006-2011 όμως μπορούν να βρεθούν κοντά μας και παιδιά άλλων ηλικιών και να φέρουν το δώρο τους όπως επίσης και παιδιά που δεν θα λάβουν μέρος και θα θέλουν απλά να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν .

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν από όλες τις Ακαδημίες της Πάρου θα σταλούν δωρεάν από τη  μεταφορική Πάρου – Αντιπάρου το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου στο STAR SPORT CLUB στη Βούλα όπου εκείνη την ημέρα θα διοργανωθεί το Eugenios Soccer Camp. Εκεί θα συγκεντρωθούν τα δώρα που έχουν σταλεί από όλη την Ελλάδα και μαζί με αυτά της Πάρου, θα τα προσφέρουν στα παιδιά σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας  την επόμενη μέρα 21 Δεκεμβρίου. Το νησί της Πάρου και όλες οι ακαδημίες του νησιού μας που θα βοηθήσουν θα ανακοινωθούν με πολύ χαρά και συγκίνηση από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας.