Απαιτητικές διαδρομές στο Santorini Experience

  • Τρίτη, 10 Ιουλίου, 2018 - 16:31

Το Santorini Experience”, συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 5 με 7 Οκτωβρίου, στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων. Παράλληλα, η επιτυχημένη διοργάνωση συνεχίζει να διακρίνεται, καθώς άλλο ένα βραβείο προστέθηκε στη συλλογή της, αφού στα Sports Marketing Awards 2018, κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία Integrated Marketing Campaign”, στην ενότητα Sports Organizations”.

Σε ότι αφορά στις εκδηλώσεις του νησιού για το event, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συναυλία για το κοινό στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου, με το συγκρότημα C:Real, προσφορά για τους συμμετέχοντες στο Santorini Experience.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, συγκεκριμένα για τους λάτρεις του τρεξίματος το Σάββατο 6 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 διαφορετικές διαδρομές, που έχουν ως «φόντο» τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου με θέα από την Καλντέρα, καθώς και τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία που κλέβουν την παράσταση. Συγκεκριμένα η διαδρομή των 5 χλμ. «Αριστείδης Αλαφούζος» είναι για τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, των 10 χλμ. για πιο εξοικειωμένους στις αποστάσεις και των 15 χλμ. γι’ αυτούς που αγαπούν τη δύναμη, την τεχνική και την αντοχή. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον πρώην μαραθωνοδρόμο, κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητή τρεξίματος και διευθυντή της All About Running, Νίκο Πολιά, ο οποίος τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά θα βρεθούμε στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης, για να ζήσουμε άλλη μία συγκλονιστική εμπειρία με 3 υπέροχες διαδρομές στην Καλντέρα, με φόντο το παγκοσμίου φήμης ηφαίστειο του νησιού. Τρεις διαδρομές αρκετά απαιτητικές, καθώς υπάρχουν υψομετρικές διαφορές από τα 135μ. η ελάχιστη έως τα 334μ. η μέγιστη. Σε ένα χωμάτινο μονοπάτι με χωνευτές πέτρες, με πλακόστρωτο, αλλά και άσφαλτο σε κάποια σημεία, που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη διαδρομή για τους δρομείς. Στόχος μας και φέτος είναι να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς από πολλές γωνιές του πλανήτη, αφού πέρσι είχαμε το εντυπωσιακό νούμερο συμμετοχών από περισσότερες από 40 χώρες. Το Santorini Experience έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τον κάθε ένα που επιλέγει αυτή τη διοργάνωση να μένει απόλυτα ικανοποιημένος».

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τις διαδρομές και χαρακτηριστικά στοιχεία αυτών:

http://www.santorini-experience.com/event-info/διαδρομές/διαδρομεσ-2018.html

Το “Santorini Experience” έχει ενταχθεί στην παγκόσμια κοινότητα του Worlds Marathons (που αριθμεί περισσότερους από 4.146 αγώνες τρεξίματος παγκοσμίως).

 

Σε ότι αφορά το κολυμβητικό κομμάτι, να τονίσουμε ότι κάθε διοργάνωση που περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα πρέπει να πραγματοποιούνται, όπως συμβαίνει πάντα στο “Santorini Experience”, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (KOE), σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της FINA.

 

Για τους ενδιαφερόμενους οι εγγραφές συνεχίζονται για το Santorini Experience, ενώ ολοκληρώνονται την 31η Αυγούστου 2018. Για να κάνετε την εγγραφή σας τώρα ακολουθήστε το link: https://activemedia.travelotopos.com

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και διαμονών η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς, ενώ έχει δημιουργήσει για το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου, ειδικό πακέτο για δύο διανυκτερεύσεις που συμπεριλαμβάνει τη διαμονή, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέσω της Blue Star Ferries, σε οικονομική θέση, για τα δρομολόγια: Πειραιάς - Σαντορίνη (5/10), αναχώρηση: 7.25, άφιξη: 14.55 και από Σαντορίνη - Πειραιάς (7/10), αναχώρηση: 15.30, άφιξη: 23.25 καθώς και επιπλέον μεταφορές από το ξενοδοχείο στους χώρους των events.

Το πακέτο αυτό ξεκινά από 130€/άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://vitantravel.gr/ ή καλέστε στο +30 2103249070.

Για να δείτε περισσότερες προσφορές που αφορούν στη διοργάνωση μπείτε στην σελίδα: http://www.santorini-experience.com/event-info/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82.html

Επίσημος χορηγός τεχνολογίας στη διοργάνωση είναι για συνεχόμενη χρονιά η Samsung.

Επίσημος αερομεταφορέας είναι η Ryanair. Επίσημοι χορηγοί είναι επίσης, για ακόμα μία χρονιά οι εταιρείες Ford Motor Ελλάς, Blue Star Ferries, Alafouzos Sport και Athina Luxury Suites.

Το «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group. Η διοργάνωση τελείται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

Ετικέτες: