Δήμος Μήλου

Η Μήλος στο Κύπελλο Καλλιθέας 2018

  • Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, 2018 - 16:12

Στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, συνδιοργανώθηκε από το  Ναυαταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ), τον ΣΕΑΝΑΤΚ, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Προσωπικού ΔΕΗ (ΙΟΠ - ΔΕΗ), υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, η τελετή απονομής των επάθλων "ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2018".
Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, παραβρέθηκε προσκεκλημένος των διοργανωτών και με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. & Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε.
Στο σύντομο χαιρετισμό του και για τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν για τη Μήλο, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους των Ιστιοπλοϊκών Ομίλων και ιδιαιτέρως τον κ. Ανδρέα Αντωνόπουλο, Πρόεδρο του Ναυαταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ), τον κ. Γιάννη Μαραγκουδάκη Πρόεδρο του Π.Ο.Ι.Α.Θ., που στους αγώνες Ανοιχτής Θαλάσσης επιλέγουν τη Μήλο ως αγαπημένο νησί,  με το μεγάλο και φιλόξενο λιμάνι της, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. 
Κάλεσε όλους τους Ομίλους να συμπεριλάβουν στο σχεδιασμό τους τη Μήλο για μελλοντικές τους διοργανώσεις (Ιστιοπλοϊκά ράλλυ). 
Εξήρε την πρωτοβουλία του Ν.Ο.Τ.Κ. να συστρατευτεί με το Δήμο Μήλου για τον επαναπατρισμό του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου «TAKE ME HOME» και πρότεινε να το υπιστηρίξουν και οι άλλοι όμιλοι.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τον ενεργό και δραστήριο Ναυτικό Όμιλο Μήλου – Ν.Ο.Μ.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Μήλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον  Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, και του έθεσε την αναγκαιότητα βελτίωσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου, δεδομένου ότι η Μήλος έχει προεπιλεχτεί να φιλοξενήσει τους «Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες 2021».  

 

Ετικέτες: