Διεθνής τίτλος για την αθλήτρια Παντελή

  • Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2019 - 06:10

Επιστρέφει σήμερα από το 7 European Clubs Championships-World Taekwondo G1.

Ένα Διεθνές πρωτάθλημα με συμμετοχή συνολικά 1.564 αθλητές, Στο τουρνουά εχουν λάβει μέρος εκπρόσωποι 39 χωρών και συγκεκριμένα από Ισπανία, Κροατία, Ρωσία, ΠΓΔΜ, Εσθονία, Σουηδία, Κύπρος, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Ολλανδία, Ιταλία, Ουκρανία, Ιράκ, Γερμανία, Τουρκία, Μολδαβία, Σερβία, Φινλανδία, Ανδόρα, Γαλλία, Αλβανία, Μ, Βρετανία, Αυστρία, Ισραήλ, Σλοβενία, Αζερμπαϊτζάν, Μαρόκο, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουρκίνα Φάσο, Λετονία, Μπενίν, Πράσινο Ακρωτήρι, Νίγηρας, Λεσότο, Σενεγάλη, Ρουμανία, Τυνησία, Ελλάδα.

Ο Σύλλογος της Ερμούπολης εκπροσωπήθηκε απο τον. Ρουσσο Γεωργιο στην κατηγορία παίδων (-41kg ) όπου στον δεύτερο αγώνα του τον κυριάρχησε το άγχος ως απείρω αθλητής και δυστυχώ έχασε.

Η δεύτερη αθλήτρια Παντελή Μαρία που δηλώθηκε στην κατηγορία kids (-57kg ) και τελευταία στιγμή αποφάσισε μαζί με τον προπονητή της Μαντζανάρη Δημήτρη να δοκιμάσουν της δυνατότητες της αφού στην κατηγορία (- 52 kg ) είχε φαβορί. Με την πίστη του προπονητή και την εμπιστοσύνη της αθλήτριας η μικρή συριανή Μαίρη Παντελη στεφανώθηκε με την μεγαλύτερη διάκριση Διεθνής πρωταθλήτρια στο 7european clubs taekwondo ο τελικός έληξε 17 - 4 υπερ της Παντελή.

Είμαι υπερήφανος ως προπονητής για αυτά τα παιδιά διότι πήρανε απόφαση να λάβουν μέρος σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με τον Ρούσσο Γεώργιο να παίρνει τρίτη φορά μέρος σε πρωτάθλημα γενικά και συγκινημένος για την διάκριση της Παντελής διότι μετά από πολύ κόπο & κούραση έφτασε στον πρώτο της στόχο της και ταυτόχρονα δείχνει την αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στην σχολή. Nα ευχαριστήσω και τους γονείς που χωρίς την οικονομική στήριξη τους δεν θα είχαμε τίποτα.

Ετικέτες: