Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος - Paros Beach Handball Tournament

Μία νέα... προσπάθεια

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πάρου, μετά την πρόταση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), διοργάνωσε τη 2η αγωνιστική του φετινού 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball - Paros Beach Handball Tournament, στη παραλία Λιβάδια της Παροικιάς.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε 18 παιχνίδια, τη προκριματική φάση που διεξήχθη την πρώτη ημέρα των αγώνων και τις αναμετρήσεις κατάταξης και τελικούς που έγιναν την επόμενη ημέρα. Συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα και το σφύριγμα της λήξης ανέδειξε νικήτρια την ομάδα Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

 

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πάρου, εκτός των αθλητών και των παραγόντων των ομάδων,  καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, τον κ. Κώστα Σταματιάδη Γ.Γ. της ΟΧΕ, τον κ. Δημήτρη Σκάρλο Επιστημονικό Σύμβουλο Ανάπτυξης ΟΧΕ, Ομοσπονδιακό Προπονήτη U15 Κορασίδων και πρόεδρο ΣΥΠΧΕ και τον Μάριο Λουκάτο Μέλος της Επιτροπής Beach Handball Ελλάδος. Επίσης, τους αγώνες κάλυψαν οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, ο κ.  Χρήστος Κοντός ΕΡΑ ΣΠΟΡ - Καθημερινή με ζωντανές συνδέσεις και η κα Ήρα Νικολετοπούλου που κάλυψε δημοσιογραφικά τους αγώνες εκτελώντας συγχρόνως και χρέη γραφείου Τύπου της διοργάνωσης.

 

Τέλος, Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε χωρίς την επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Δήμου της Πάρου, αφού οι χορηγοί κάλυψαν όλες τις ανάγκες της εκδήλωσης.