Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο Στίβος του Ανδριακού

  • Πέμπτη, 31 Αυγούστου, 2017 - 06:24
  • /   Eνημέρωση: 31 Αυγ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά την προετοιμασία του το τμήμα στίβου του Ανδριακού. Βέβαια όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων στην πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και απαραίτητος Αγιασμός, ώστε το τμήμα και γενικά ο Σύλλογος να έχει μία καλή χρονιά. Επικεφαλής τώρα στο τμήμα στίβου θα είναι ο Δημήτρης Τσορτανίδης ο οποίος θα προσπαθήσει να προετοιμάσει, αλλά και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των αθλητών του. Η Άνδρος να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως διαθέτει το ένα από τα δύο στάδια που βρίσκονται στις Κυκλάδες και μάλιστα είναι σε αρκετή καλή κατάσταση. Ακόμη το γήπεδο ποδοσφαίρου έχει φυσικό χόρτο και ο στίβος έχει ταρτάν  

 

Η ανακοίνωση του Ανδριακού

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ ανανεώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας Στίβου, κ. Δημήτρη Τσορτανίδη για την αγωνιστική χρονιά 2017 – 2018, συνεχίζοντας μια πορεία η οποία χρόνο με το χρόνο καθιστά την Ομάδα μας μέσα στις πιο επιτυχημένες των Κυκλάδων.

Καλούμε τους γονείς και τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές μας, όπως επίσης και όσα νέα παιδιά επιθυμούν να αθληθούν υπό τη σκέπη του Συλλόγου μας την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ.
Θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς και εγγραφές νέων αθλητών. Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις κυμαίνονται από τα 6 εώς και 18 χρονών. Επίσης, θα λειτουργήσει και τμήμα προετοιμασίας για σχολές ΤΕΦΑ. Για πιο διευκρινιστικές πληροφορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα:
Τσορτανίδης Δημήτρης - 6977483045, Προπονητής
Σακελλάρης Κωνσταντίνος - 6986004351, Γραμματέας
Ζουμής Γρηγόρης – 6944477341, Έφορος Στίβου