Νέες καλές εμφανίσεις από τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Σύρου

  • Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:26
  • /   Eνημέρωση: 28 Σεπ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι αθλητές του αθλητικού Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Σύρου έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος 2017.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην πίστα του Αιγίου. Διοργανωτής του αγώνα ήταν η ΠΑ.ΛΕΜ.ΟΤ.  Στον αγώνα αυτό όπως και στον προηγούμενο υπήρχε συμμετοχή των αθλητών  του Συλλόγου της Σύρου, όπου έδωσαν δυνατές μάχες για ένα καλό αποτέλεσμα. Στον αγώνα του Αιγίου το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες.  Στην κατηγορία MX1 από την Σύρο είχαμε δύο συμμετοχές, ο Δημήτρης Λυγνός (#101)  μετά από μια σταθερή οδήγηση κατάφερε να πάρει και στα δύο σκέλη την 9η θέση όπως και στο τελικό αποτέλεσμα. Ο Χριστόφορος Αρβανίτης (#38)  μετά από ατυχίες και στα δύο σκέλη κατάφερε να πάρει μία 17η και μια 18η θέση. Στην κατηγορία OPEN ο Σταύρος Ροσσολάτος (#44) έδωσε μεγάλη «μάχη» για μία καλή θέση και στους τα πήγε πάρα πολύ καλά. Στο Α’ Σκέλος κατέκτησε την δεύτερη θέση και στο  δεύτερο την 5η θέση. Τελικά μετά τις δύο προσπάθειες ο Συριανός αθλητής κατέλαβε την 4η θέση στον σχετικό πίνακα.

Πολύ καλός στον αγώνα του Αιγίου ήταν και ο Ερρίκος Βουτσίνος (#222) όπου φαίνεται σιγά - σιγά να ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό, στο Α' σκέλος πήρε την 12η θέση και στο  δεύτερο την 14η. Ο Βουτσίνος πήρε την 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα στο τέλος των αγώνων.

Τέλος , ο μικρότερος αθλητής του Συλλόγου ο Δημήτρης Γανωτής (#141) από την γειτονική Μύκονο εντυπωσίασε με μία 3η και μια 2η θέση όπου κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου. To Διοικητικό Συμβούλιο μετά το τέλος των αγώνων συνεχάρη τους αθλητές για την προσπάθειά τους. Τέλος, επόμενος αγώνας που αναμένεται να βρεθούν οι αθλητές του Συλλόγου είναι στη Μεγαλόπολη στις 15 Οκτωβρίου.  

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Λυγνός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για τον αγώνα και μας είπε: «Συνεχίζει ο Σύλλογος μας να δεινή δυναμικό παρόν και να φέρνει διακρίσεις στους αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου. Η κάθε πίστα που συναντάμε είναι κάτι καινούριο για εμάς και πρέπει να προσαρμοστούμε μέσα σε 20 λεπτά. Είναι τα ελεύθερα  χρονομετρημενα πριν μπούμε για τα δύο σκέλη, παρόλα αυτά είμαστε ανταγωνιστική και πάμε καλά όλοι οι αθλητές. Αυτή την στιγμή ο Σύλλογος μας είναι στην 7η θέση ανάμεσα στους συλλόγους όλης της Ελλάδας».