Αθλητές του Συλλόγου Τae Kwon do Ερμούπολης πήραν μέρος στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι Kim e Liu

Δεύτερη στην κατηγορίας της η Παντελή

Ο Α.Σ. Τae Kwon do Ερμούπολης συμμετείχε για ακόμη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Συγκεκριμένα αθλητές του Συλλόγου πήραν μέρος στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι Kim e Liu, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων για ηλικίες 6-11 ετών συμμετείχαν συνολικά 1720 αθλητές από Συλλόγους της Νότιας Ελλάδας εκ των οποίων και δύο αθλητές του Συλλόγου της Σύρου.

Στην κατηγορία 2008 (μέχρι 49 κ.) η Παντελή Μαίρη, η οποία κάνοντας εξαιρετικούς αγώνες, έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση, χάνοντας τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Στην κατηγορία 2010-2011 (μέχρι 29 κ.) ο Νούσιας Νίκος, ο οποίος στάθηκε άτυχός στην κλήρωση και αγωνίστηκε με αθλητή μεγαλύτερης ηλικίας, χάνοντας στον αγώνα του, πραγματοποιώντας όμως πολύ καλή και ευέλπιδα εμφάνιση.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος της Σύρου με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους αθλητές για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.

Η ανακοίνωση

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για τα επιτυχή τους αποτελέσματα και τις προσπάθειες τους, δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, καταβάλλοντας συνεχώς προσπάθειες έτσι ώστε να εξελίσσονται αγωνιστικά και όχι μόνο. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν τις προσπάθειές τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας υγεία και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες του Α.Σ. ΤΑΕ KWON DO Ερμούπολης θα συνεχιστούν για πολλά ακόμη χρόνια».    

Ετικέτες: