Στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας ο Α.Ο. Μυκόνου

  • Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, 2017 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 26 Οκτ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  ανωμάλου δρόμου (cross county) ο ΑΟ Μυκόνου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου  2018 στην πόλη Μίρα της Πορτογαλίας, τόπος γνωστός για τους windsurfers καθώς βρίσκεται στα παράλια της χώρας και αντικρίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ο ΑΟ Μυκόνου κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα συλλόγων με τη νίκη των Αντρών τον Μάρτιο του 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που είχε διεξαχθεί στα Τρίκαλα. Μάλιστα, ο σύλλογος ακριβώς στη λήξη της προθεσμίας για την επιβεβαίωση της συμμετοχής στους αγώνες πρόλαβε και δήλωσε και την ομάδα των γυναικών που είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής μετά την αποχώρηση των δύο πρώτων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων.

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες στην κατηγορία των Αντρών και 11 στην κατηγορία των Γυναικών. Ο ΑΟ Μυκόνου η Εsestito της Ιταλίας και η Sporting Clube της Πορτογαλίας είναι οι μόνοι σύλλογοι που μετέχουν με πλήρεις ομάδες και στις δύο κατηγορίες.

Ο σύλλογος έχει σκοπό να στηρίξει εμπράκτως αυτή τη συμμετοχή και να διοργανώσει εκδρομή στην Πορτογαλία που θα συνδυάσει την ενθάρρυνση των αθλητών της Μυκόνου, σε αυτή τους την προσπάθεια και παράλληλα την επίσκεψη στη μικρή χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ετικέτες: