Αφιερωμένη στον «Περιπτερά» η 1η εκδήλωση του «Syros Moto Club»

Αφιερωμένη στον «Περιπτερά» είναι η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Μοτοσυκλετιστικός  Σύλλογος Σύρου – «Syros Moto Club», μετά από απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η εκδήλωση είναι για την Κυριακή με ώρα εκκίνησης 10:30 με 11:00. Οι μοτοσυκλέτες θα ακολουθήσουν μία μυστική διαδρομή, θα διασχίσουν στο οδικό δίκτυο την Σύρου απόστασης 50 χιλιομέτρων, όπου θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε χρόνο ακριβώς της 1 ώρας και 50 λεπτών.
Κατά την διάρκεια της οδήγησης οι αναβάτες θα συναντούν σημεία αναφοράς (Checkpoints), όπου θα τους αναφέρεται σε κείμενο η διαδρομή για το επόμενο σημείο αναφοράς με αινιγματικό τρόπο. Σημείωση: Ο αναβάτης θα πρέπει να φωτογραφίζει κάθε φορά το Checkpoint. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν δοκιμασίες όπου ο αναβάτης ή ο συνεπιβάτης θα πρέπει να περάσει με επιτυχία, ειδάλλως βαθμολογείται αρνητικά. Στον τερματισμό θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς, και δώρα στους τρεις πρώτους σε βαθμολογία , αλλά και κλήρωση δώρων για τους υπόλοιπους.

Η ανακοίνωση του Μο. Συλ. Σύρου αναφέρει

“Το Δ.Σ και τα μέλη του Μο.Συ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη , όπου άφησε το μοτόκοσμο της Σύρου πολύ νωρίς.
Ο σύλλογος μας θέλοντας να τον τιμήσει, αφιερώνει την 1η εκδήλωση της χρονιάς εις μνήμην του , όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Καλό ταξίδι «Περιπτερά”