Ο αθλητής από τη Σύρο βραβεύτηκε από την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος

Νέα διάκριση για τον Κοκολαντωνάκη

  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 16:45
  • /   Eνημέρωση: 14 Φεβ. 2018 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μια ακόμα μεγάλη επιβράβευση ήλθε για τον Αθλητικό Σύλλογο Τaekwondo Ερμούπολης Σύρου, μέσα από το πρόσωπο του Κοκολαντωνάκη Νικολάου, ο οποίος έγινε ο 3ος αθλητής, στα 5 χρόνια ενεργών αγώνων, που βραβεύετε από την Ένωση ΤΑΕΚWΟΝDΟ Νοτίου Ελλάδος. Σημαντικότατο επίτευγμα, αν συνυπολογιστεί η μεγάλη δυσκολία των αθλητών, για την απόκτηση αθλητικής και αγωνιστικής εμπειρίας, καθόσον η νησιωτικότητα επηρεάζει έντονα και δυσκολεύει τις συχνές μετακινήσεις.

Στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης ΤΑΕΚWΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος, κατά την οποία τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες των Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, οι προπονητές τους, αλλά και οι επίλεκτη ομάδα του προγράμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, απονεμήθηκε έπαινος, για την διάκρισή του, στον αθλητή του Συλλόγου της Σύρου Κοκολαντωνάκη Νικόλαο, ο οποίος συμμετείχε στο ως άνω αναγραφόμενο πρόγραμμα μαζί με άλλους 22 συναθλητές του, από τα 262 αθλητικά σωματεία που ανήκουν στην Ένωση ΤΑΕΚWΟΝDΟ Νοτίου Ελλάδος.

Η διοίκηση του Συλλόγου της Σύρου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά την Ένωση ΤΑΕΚWΟΝDΟ Νοτίου Ελλάδος για την πρωτοβουλία της και για την ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό, μέσω της επιβράβευσης του αθλητή, για τις διακρίσεις του στο άθλημα, οι οποίες προήλθαν κατόπιν προσπαθειών και δουλειάς ετών, τόσο από εκείνον όσο και από τον προπονητή του Δημήτρη Μαντζάναρη, που τον συνόδευε συγκινημένος στην τελετή βράβευσης, βλέποντάς τον να λάμπει από χαρά και ευτυχία. Επίσης του εύχεται στον αθλητή, στα επόμενα χρόνια, να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου.