Περισσότεροι από 300 αθλητές όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην Ποσειδωνία και πήραν μέρος σε μία ακόμη δρομική εκδήλωση

Ο καιρός σύμμαχος του Dellagrazia Run

  • Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, 2018 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 8 Οκτ. 2018 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Dellagrazia Run, καθώς περισσότεροι από 300 αθλητές όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην Έπαυλη Τσιροπινά το πρωί της Κυριακής. Οι διοργανωτές για μία ακόμη φορά έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, όλα διεξήχθησαν όπως είχαν σχεδιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες. Αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την προηγούμενη εβδομάδα, όμως οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα, ανάγκασαν τους διοργανωτές για να μεταθέσουν την διοργάνωση για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Από την πλευρά του ο κόσμος δεν έχασε την… όρεξή του, αφού όλοι όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή βρέθηκαν στην Ποσειδωνία, δίνοντας ένα πολύ όμορφο τόνο στη αθλητική διοργάνωση. Υπήρχαν αποστάσεις για μικρούς για μεγάλους, αλλά και για… τολμηρούς, καθώς η πρώτη εκκίνηση δόθηκε για όσους θέλησαν να τρέξουν τα 13,5 χιλιόμετρα. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι αθλητές που έτρεξαν στα τρία και πέντε χιλιόμετρα. Έπειτα ξεκίνησαν τα αγωνίσματα των μικρών αθλητών με την απόσταση να εξαρτάτε από την ηλικία. Η χαρά των μικρών αθλητών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, καθώς ένιωθαν την κάθε στιγμή.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί το γεγονός πως στον αγώνα αυτόν δεν πήραν μέρος μόνο άνθρωποι, αφού την διαδρομή έτρεξε και μία μικρή σκυλίτσα, η οποία έβγαλε με επιτυχία των αγώνα. Όσοι βρέθηκαν στην Ποσειδωνία είδαν με μεγάλη χαρά τη σκυλίτσα με το  αφεντικό της να περνούν τη γραμμή του τερματισμού και όλοι να χειροκροτούν.

Επίσης το χειροκρότημα του κοινού έκλεψε και ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής, ο οποίος έβγαλε με επιτυχία την απόσταση των πέντε χιλιομέτρων.