Παπαμιχαήλ και Γκούρλιας κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματα των 5000 και 3000 μέτρων αντίστοιχα

Πρώτος στα 3000 μέτρα ο Μ. Γκούρλιας του Α.Ο. Μυκόνου

  • Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 13 Φεβ. 2019 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία γνώρισε στον κλασσικό αθλητισμό ο Α.Ο. Μυκόνου, καθώς ο Μάρκος Γκούρλιας κατάφερε να κόψει πρώτος το… νήμα στα 3000 μέτρα. Ο 24χρονος Μυκονιάτης αθλητής μπορεί να αποφάσισε να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου την τελευταία πραγματικά στιγμή, αυτό όμως δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην αγωνιστική του παρουσία, αφού μετά από εξαιρετική εμφάνιση στα 3.000 μέτρα και με επίδοση 8:07:36 τερμάτισε πρώτο στην κατηγορία του. Επίσης έκανε και ατομικό ρεκόρ, αφού μέχρι πριν τον αγώνα είχε 8:08.57.

Επίσης πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχε και ο αθλητής του Πανναξιακού Ανδρέας Δημητράκης ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 8:09.80. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου με επίδοση στα 8:18:22 ανέβηκε ο αθλητής του Τρίτη Χαλκίδας Γιώργος Τάσσης. Ο Μάρκος Γκούρλιας μετά το τέλος του αγώνα εμφανώς ικανοποιημένος από την επιτυχία του είπε: «Ο προγραμματισμός μου και η προετοιμασία μου είναι για τον ανοικτό στίβο. Όμως αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχω στον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο πλαίσιο της προπόνησης».

 

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ πρώτος στα 5000 μέτρα βάδην

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου έπειτα από έναν πολύ καλό αγώνα στα 5000 μέτρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάφερε μετά το 19:31:02 να τερματίσει στην πρώτη θέση και να χαρίσει μία ακόμη σπουδαία διάκριση στο σωματείο των Κυκλάδων.

Ο Παπαμιχαήλ έχει ξεκινήσει τη δική του προετοιμασία, αφού μεγάλος του στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα και στα 50 χιλιόμετρα.

Ο Μυκονιάτικος Σύλλογος έχει τα τελευταία χρόνια σπουδαίες εμφανίσεις και στον κλασσικό αθλητισμό, αφού έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό του αθλητές υψηλού επιπέδου. Άλλωστε ο κλασσικός αθλητισμός τα τελευταία χρόνια στο Νομό μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με νέα σωματεία να ιδρύονται, αλλά και πολλές επιτυχίες τόσο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα όσο και σε Παγκόσμιο.

Ετικέτες: