Διεθνής προώθηση του Tinos Running Experience

  • Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2019 - 13:27

Μία σημαντική συνεργασία με το ιταλικό ταξιδιωτικό γραφείο KARLITALIA υπέγραψε ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου με σκοπό την προώθηση του TINOS RUNNING EXPERIENCE στο εξωτερικό.

Το KARLITALIA οργάνωσε ολόκληρο το πακέτο για τους πελάτες του, δηλαδή πτήσεις, εισιτήρια πλοίων, μεταφορές, καταλύματα και κυρίως τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Το κόστος του πακέτου είναι 269,00 ευρώ.
Για την προώθηση του TINOS RUNNING EXPERIENCE 2019θα προβεί στις παρακάτω ενέργειες :
- Θα εισαγάγει το site των αγώνων σε όλους τους καταλόγους του και στην ιστοσελίδα του
- Θα συμμετέχει σε εξειδικευμένες εκθέσεις για το τρέξιμο
- θα στείλει την αφίσα των αγώνων σε 1000 ιταλικά ταξιδιωτικά γραφεία.
- Θα κάνει στοχευόμενη διαφήμιση σε εξειδικευμένα περιοδικά
- Θα στείλει συγκεκριμένα ενημερωτικά δελτία στους πελάτες, τους συλλόγους και τα ταξιδιωτικά γραφεία του.
- Θα θέσει στη διάθεσή του Συλλόγου μας 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, το Thermae & Spa στην Garda Lake - Βερόνα (Ιταλία) στην περίπτωση που ο νικητής του ημιμαραθωνίου είναι Έλληνας ή 7 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε ένα στούντιο στη Ζάκυνθο σε περίπτωση που ο νικητής θα είναι από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ο Σύλλογος βρίσκεται σε συνεννόηση με το KARLITALIA ώστε οι διανυκτερεύσεις αυτές να γίνουν στην Τήνο.

Οι υποχρεώσεις του Συλλόγου προς το ταξιδιωτικό γραφείο KARLITALIA είναι να υπάρχει ειδική μνεία στο site των αγώνων για την παραπάνω συνεργασία, να υπάρχει σύνδεση με το site του KARLITALIA (www.karlitalia.it), να αναρτηθεί ως χρυσός χορηγός επικοινωνίας και το λογότυπό του να υπάρχει σε οποιαδήποτε έντυπη διαφήμιση, π.χ. αφίσα των αγώνων.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία στο site των αγώνων θα προστεθεί και η ιταλική γλώσσα.

Ετικέτες: