Η ομάδα της Νάξου συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη και κάθε χρόνο οι αθλητές του γίνονται καλύτεροι

17 Χρυσά στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα απέκτησε ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός για ακόμη μια φορά απέδειξε την μεγάλη του δυναμική στον στίβος, όπου και κατέλαβε την πρώτη (1) θέση στην γενική κατάταξη στους αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου. Μικροί και μεγάλοι αθλητές έδειξαν την ετοιμότητά τους, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ομάδα του Πανναξιακού με συννολικά 17 χρυσά μετάλλια κατέλαβε εύκολα την πρώτη θέση αφού ξεχώρισαν οι επιδώσεις των: Μπελιμπασάκη, Χονδροκούκης, Καβαλιέρου, Ακτύπης, Σταματόγιαννης, Δημητράκης.  Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η ομάδα της Νάξου έχει επενδύσει στο κομμάτι του κλασσικού αθλητισμού, έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές αφού κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου αγωνίζονται με τα χρώματα με της ομάδας της Νάξου και ταυτόχρονα γίνεται και πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Εκεί όπου το μέλλον της Νάξου αναμένεται ακόμη καλύτερο, αφού στόχος των ανθρώπων του Πανναξιακού είναι ο πρωταθλητισμός.  

 

 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

 

Το ΔΣ του Πανναξιακού Α.Ο και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους άνδρες-γυναίκες πρωταθλητές στίβου αλλά και τους παίδες-κορασίδες που τους πλαισίωσαν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου κατά το οποίο η ομάδα της Νάξου κατέκτησε 17 χρυσά μετάλλια και παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις (Μπελιμπασάκη, Χονδροκούκης, Καβαλιέρου, Ακτύπης, Σταματόγιαννης, Δημητράκης κ.α.) και κατέλαβε εύκολα την 1η θέση.

Είναι χαρακτηριστική η 1η εμφάνιση του Δημήτρη Χονδροκούκη στο άλμα εις ύψος μετά από 2 χρόνια με επίδοση 2.20 όπως και αυτή του Μιχάλη Σταματογιάννη μετά από 1,5 χρόνο τραυματισμού με επίδοση 16.97μ στη σφαιροβολία. Επίσης, ευχάριστη έκπληξη δε ήταν η εμφάνιση του πρώτου στα 4Χ400μ με πολύ καλή επίδοση.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα στίβου του συλλόγου παμπαίδων-παγκορασίδων η οποία κατέκτησε επίσης την 1η θέση με εξαιρετικές επιδόσεις και συνολικό απολογισμό 11 χρυσά μετάλλια».

Στη συνέχεια η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς αλλά και όσους όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και τους αθλητές του συλλόγου. Όπως είναι οι διάφορες τοπικές επιχειρήσεις, όπως και τις Ναυτιλιακές εταιρίες  Blue Star και Sea Jets. Τέλος ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου, αλλά και σε κάθε αγώνα δίνουν βροντερό παρών.