Ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός του Συλλόγου Taekwondo Ερμούπολης στους αγώνες της Χαλκίδας

Παντελή και Νταλαχάνη ξεχώρισαν τους αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος

Στο κλειστό Γήπεδο  Κάνηθος  στην Χαλκίδα , πραγματοποιήθηκε το  ανοικτό διασυλλογικό πρωτάθλημα , στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 607 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Σύρου εκπροσώπησαν 2 αθλήτριες , υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Δημήτρη Μαντζανάρη.

Συγκεκριμένα από την Σύρο πήραν μέρος η Παντελή Μαίρη (2008 Μαύρη Ζώνη -52kg) και η Νταλαχάνη Μαρία (2007 Έγχρωμη Ζών -41kg).

Οι αθλητές του συλλόγου γύρισαν από τους αγώνες έχοντας αποκτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με την Παντελή Μαίρη και ένα χάλκινο με την Νταλαχάνη Μαρία.

Η επόμενη συνάντηση  του Συλλόγου της Σύρου είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιούνιου  στην Τήνο,  στην  1η Αγωνιστική  προπόνηση  Κυκλάδων με πρωτοβουλία  του αθλητικού συλλόγου taekwondo  Ερμούπολης Σύρου και του προπονητή κ. Μαντζαναρη Δημητριο. Η συνάντηση αυτή είναι σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Εντελέχεια  Τήνου και του προπονητή κ. Φωτειάδη Κώστα.

Ο πρώτος αγώνας – προπόνησης αναμένεται να πραγματοποιηθεί με περίπου 180 αθλητές από τις Κυκλάδες.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Συλλόγου της Σύρου Δημήτρης Μαντζανάρης ευχαρίστησε θερμά την Ένωση Taekwondo Νοτίου Ελλάδος για τη φιλοξενία στους αγώνες. Παράλληλε έστειλε τα συγχαρητήριά του  για την άψογη διοργάνωσή τους, αλλά έδωσε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν με κάθε θυσία τα παιδιά τους, αλλά και γιατί είναι δίπλα τους σε κάνε τους… βήμα.